sunnuntai 30. marraskuuta 2014

93. 1. joulukuuta!

Nyt se alkoi! Nimittäin joulukuu. Ollaan tyttären kanssa ihan innoissaan ja suunnitteilla on jos jonkinlaista jouluaskartelua, tontuista joulukortteihin (ja synttärikutsuihin). Harmi, että toisilla tämän perheen jäsenillä on tuo koulu ja työ jotka haittaavat tätä harrastustoimintaa. Oli viikonloppuna tarkoitus tehdä vähän noita askarteluita, mutta kummasti se aika meni taas ihan kaikkeen muuhun kuin suunniteltuun. Mutta eipä se haittaa, on hyvä ottaa välillä ihan rennosti vaan.

Eilen käytiin osallistumassa kaupungin joulukaudenavajaisiin sen verran, että kävimme katsomassa ilotulituksen. Seuraavalla kerralla lapselle täytynee ottaa kuulosuojaimet mukaan, koska hän piti koko ajan omia käsiä korvillaan minun käsieni päällä. Ilotulitus oli varsin hieno, olin yllättynyt että sen kesto oli jopa 7minuuttia, mikä on aika pitkä aika tuollaiselle ilotulitukselle. Raketit olivat hienoja, tykkäsin etenkin ihan viimeisestä joka näytti siltä, kuin olisi valunut maahan asti. Todella kaunis.

Joulupukin paja on hirveässä vauhdissa koko ajan. Pukkaa lahjaa jos jonkinlaista ja ideoita on paljon, mutta aikaa liian vähän. Osaisikohan ensi vuonna aloittaa hyvissä ajoin ja miettiä, että kaikkea mahdollista olisi sitten valmiina kun joulu tulee? Ensi vuosi tulee jokatapauksessa olemaan äärimmäisen kiireinen aina kevääseen asti. Huhhuh. Opinnäytetyöhön on sentään jo aihe olemassa!

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti