keskiviikko 5. marraskuuta 2014

89. Purina ONE Buzzausta

Sain tuossa jokunen viikko sitten  Buzzador paketin, joka piti sisällään kissanruokaa. Vähän ennakkoluuloisesti kyllä lähdin tähän kampanjaan mukaan, koska meidän kissaneiti on ollut aika herkkämahainen suurimmalle osalle kissanruuista, etenkin niistä jotka pitävät sisällään kalaa.



Normaalisti meidän Sylvi syö Applawsin Chicken raksuja, joissa ei ole viljaa, eikä kalaa. Ja se on toiminut meidän kisulla ihan vallan mainiosti. Kissanhiekkalaatikko ei ole haissut ollenkaan niin pahalle enää, ja muutenkin kissa on ollut erittäin hyvävointinen tuota ruokaa syödessään. Toki se on kalliimpaa kuin mikään markettien kissansapusta, mutta tässä asiassa meillä ei kuitenkaan raha ole se mikä ratkaisee. Tätä ruokaa syödessään meidän katti on ollut energinen, turkki hyvässä kunnossa ja muutenkin selvästi terve kissa.



Vaihto Purinaan tapahtui pikkuhiljaa, ihan vain varmuuden vuoksi. Raksut yllättäen kelpasivat erittäin hyvin meidän Sylville. Kissan voinnissa ei tapahtunut mitään muutoksia edelliseen ruokaan verrattuna, hiekkalaatikon sisältö haiskahti hieman tavallista enemmän, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin olisin kuvitellut. Tämä kissanruoka siis meillä toimisi varmasti ihan hyvin, jos olisin halukas vaihtamaan toiseen. Minun mielestäni kuitenkaan viljatuotteet eivät kuulu kissan luontaiseen ruokavalioon. Meidän kissa tosin ei juurikaan perusta lajinmukaisesta ruuasta, lihoista kelpaa ainoastaan lammas (kaikkea muutakin on kokeiltu), mutta sillä mikä kissalle kelpaa pyrin menemään mahdollisimman lähelle luontaista ja siihen ei tosiaan ne viljat kuulu.



Sanoisin siis, että periaatteessa Purina ONE kissanruoka on ihan ok, perus kissanruokaa. Omalle kissalle sitä tosin tuskin tulee koskaan ostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti