keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

62. Odottavan aika on pitkä!

Taas ollaan välitilassa, odottelua ja odottelua. Muutto on varma, kunhan ensin vain joku ostaisi tämän meidän talon pois! Ostakaa ihana talo pois kuleksimasta!

Tehtiin tarjous eräästä aivan ihanasta kerrostalokolmiosta, ei se ihan suoriltaan mennyt läpi, mutta hyvään hintaan silti saadaan! Ainon päiväkoti on ihan lähellä, melkein samassa pihassa! Ja merenrantaan on parisataa metriä matkaa. Tulevan kotimme ikkunoista ei merelle näy, mutta ei se ole kovin suuri asia. Koulu alkaa pian ja sitä ennen pitäisi ryhtyä Uusikaupunkilaiseksi! Niinpä niin, sinne muutetaan ja tuskin maltan odottaa!

Tässä vielä linkki siihen talon myynti-ilmoitukseen!

maanantai 8. heinäkuuta 2013

61. Mustikkametsässä

Eilen vietimme leppoisaa sunnuntaipäivää Äitini nurkissa, kun kerran täällä meillä oli se ensiesittely.
Vielä viime vuonna kun mustikoita kävimme poimimassa, suurin osa ajasta kului siihen, että nti.Aappanen kiukkusi hankalaa liikkumista ynnä muuta. Tänä vuonna suuntasimme helppoon paikkaan perunahallin taakse. Vaikka paikka oli helpon matkan päässä ja valtavat risukot puuttuivat olin varma ettei reissusta mitään tulisi. Tulihan siitä! Likka oli todella reipas ja mustikoitakin saatiin yhteen piirakkaan ja kotiinviemisiksi myös!
Koska silmät lupsuu niin seuraavaksi kuvia!
Isä ja tytär matkalla metsää kohti.



Pieni mustikanpoimija

Mustikkasaalis

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

60. Ensiesittely

Tänään oli talomme ensiesittely, vaikka perjantaina täällä kyllä kävi jo Kuopiolainen pariskunta katsastelemassa ja olivat viihtyneet yli tunnin välittäjän kanssa rupatellen ja paikkoja katsellen. Tänään oli kuulemma ollut ennätyksellisen paljon katsojia paikalla siihen nähden, että on heinäkuu (kuulemma harvoin on tähän aikaan kesästä niin paljon kävijöitä) ostajaehdokkaita oli siis jopa 9! Nyt odottelemme mielenkiinnolla ensi viikkoa joka toivottavasti tuo tullessaan kohtuullisia tarjouksia ja meille suotuisia tuulia uuden asunnon tiimoilta.

Lapsikin sai hoitopaikan. Päiväkodista soitettiin heti seuraavana päivänä siitä kun olin hakemuksen laittanut, että lapsi pääsee siihen päiväkotiin mihin ensisijaisesti olin paikkaa hakenutkin. Asiat siis rullaavat mukavasti eteenpäin.

Palantunne kurkussa on muuttunut äärimmäisen ärsyttäväksi kurkkukivuksi, mutta vaihteluahan tämäkin, ainakin ihan selkeästi oirehtii flunssamaisesti eikä mitään muuta epäilyttävää!

tiistai 2. heinäkuuta 2013

59. Ihana koti myytävänä!

Nyt se sitten on siellä, etuovi.comissa, meidän talo nimittäin. Kohdenumerohakuun 681327 niin sieltä löytyy.

Haikein mielin tästä ollaan luopumassa, mutta nyt on uudet tuulet puhaltamassa tässä elämässä ja muutoksetkin ovat sen mukaisia. Uutta kotia ollaan katseltu ja ainakin yksi oikeasti varteenotettava vaihtoehtokin on jo olemassa, tarjousta vaille valmiina.

Lapselle pitäisi metsästää päiväkotipaikka jostain, mieluiten saman asuinalueen päiväkodista kuin minne muutetaan, mutta entäs kun mikään ei ole vielä varmaa?

Talo on hyvällä vauhdilla tyhjennetty toistaiseksi tarpeettomista tavaroista, ne ovat saaneet väliaikaisen sijoituspaikan Äitini luota, kiitos hänelle ja hänen miehelleen siitä! Huoneet kaikuvat ja kaikki näyttää omituiselta. Mitään pakattavaa ei oikeastaan enää olekkaan ennen varsinaista muuttoa. Roskalavaa olen suunnitellut tuohon pihaan, että saadaan kaikki joutava ja kierrätykseen kelpaamaton pois.

Tänään kuitenkin eniten energiaa vie kesäflunssaan sairastunut pikku-pirpana, joka niin kovin odotti mummilaan menoa tänään ja ei sinne nyt pääsekkään. Viihdytystä on siis kaivattu tavallista enemmän tänään.